Comunicació

Jaume Barberà torna amb més ‘Retrats' al 33

Comença la segona temporada parlant de salut hormonal amb Xevi Verdaguer

Si la primera temporada Jaume Barberà ja va sorprendre amb els convidats que va proposar des de Retrats, en aquesta segona que s'estrena avui a les deu de la nit al canal 33, les propostes triades no deixaran indiferents els espectadors. Són professionals de prestigi que, en el seu ambient i en el marc d'una conversa tranquil·la, descobriran aspectes insòlits però sempre carregats de contingut i amb elements que conviden a la reflexió. Per començar aquesta segona temporada, Jaume Barberà es desplaça a la Garrotxa, on conversa amb el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer sobre els hàbits alimentaris i la seva relació amb la salut hormonal.

En la seva segona visita al programa, Verdaguer incideix en la importància que té l'alimentació en la salut humana i aprofundeix en els problemes que l'excés d'estrògens –una hormona necessària per al cos i que tenen tant els homes com les dones– causa en l'organisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia