Comunicació

Impuls a l'audiovisual local a La Xarxa

La Diputació de Barcelona hi aprova l'entrada de la resta de diputacions

El ple de la Diputació de Barcelona va aprovar l'entrada de la resta de diputacions catalanes a la Xarxa Audiovisual Local (XAL). Amb aquest gest, que ara hauran de ratificar les tres corporacions, es fa palesa la voluntat de les quatre entitats supramunicipals de sumar esforços per a la promoció de la comunicació de proximitat. Alhora, es reconeix el paper que La Xarxa, entitat impulsada per la Diputació de Barcelona, ha jugat com a plataforma de suport a l'audiovisual local de tot el país. La previsió és que al llarg del mes de març la resta de corporacions aprovin el mateix acord en les respectives sessions plenàries, pas previ a la signatura del conveni pel qual la XAL modificarà la seva figura jurídica.

La Xarxa és una plataforma multimèdia de continguts i serveis per als mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia). L'oferta de programació es dissenya conjuntament amb les entitats adherides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia