S'avança l'apagada de la Televisió analògica a Montornès del Vallès

Abans d'acabar el mes d'octubre Montornès deixarà de rebre totalment les emissions de televisió en analògic.

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació està avançant l'apagada prevista per a l'abril de 2010, a aquells municipis que ja tenen garantida la cobertura de la Televisió Digital Terrestre en tot el seu territori.

Durant la segona quinzena del mes d'octubre la Generalitat aturarà les emissions del repetidor de televisió analògica situat al turó de Manso Calders, amb la qual cosa es completa l'apagada que es va iniciar al juliol amb la retirada del senyal analògic del repetidor de Vallromanes.

La previsió municipal és que l'apagada no produirà incidències al municipi ja que la major part de les llars ja han fet la transició a la TDT. Només en alguns punts de Montornès Nord i de Can Bosquerons pot haver-hi algun problema de recepció si els habitatges tenen les antenes ajustades per rebre el senyal de la torre d'emissions de Collserola. Aquest repetidor ha abaixat la potència i actualment el senyal de TDT a Montornès es rep des de les torres de Manso Calders i Vallromanes.

Els ciutadans que no tinguin una correcta recepció del senyal de la TDT als seus habitatges hauran de fer revisar l'orientació de les antenes a instal·ladors autoritzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.