cultura

teatre

programació

‘Un obús al cor' obre l'any al Cirviànum de Torelló

El teatre Cirviànum de Torelló va presentar ahir la programació del gener al maig, en què de nou hi destaquen propostes de qualitat, combinades amb d'altres de més arriscades i moltes amb presència d'actors i membres de la comarca. Precisament el tret de començament del 2017 el protagonitzarà un dels actors d'Osona més reconegut, com és Ernest Villegas, amb l'obra Un obús al cor. Al llarg dels pròxims quatre mesos, al teatre torellonenc es faran espectacles familiars, teatrals i musicals que van del concert de Roger Mas al format de teatre i música que ofereixen Guillem Albà i Clara Peya amb Pluja i als pallassos per a totes les edats de Rhümia: “Sempre busquem la diversitat dins uns marges de qualitat. Intentem omplir un forat amb espectacles no tan comercials com en altres teatres però que despertin l'interès d'un públic molt ampli”, va explicar el responsable de la programació del teatre, Pep Tines. Entre les propostes també destaca l'espectacle solidari Cantem Àfrica, en què els alumnes de les escoles de música de Torelló i Manlleu –que comparteixen direcció des de fa uns mesos– seran els protagonistes. El concert es farà el 5 de febrer a les sis de la tarda.

Reformes a la vista

Més enllà de la programació amb vista als mesos vinents, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet, també va desgranar algunes de les actuacions que es faran a les instal·lacions del teatre. D'una banda, es vol aconseguir que el sistema de calefacció sigui més eficient, i, de l'altre, comença un estudi per renovar la zona de platea. “El fet de col·locar butaques noves més àmplies, combinat amb la normativa de seguretat i d'evacuació, ens pot fer reduir molt la capacitat. Ho estem estudiant per veure què fem”, va comentar Vivet, que va deixar clar que, més enllà de fer l'estudi, en aquest 2017 no s'intervindrà en la platea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia