Circ

Cultura

Alpicat munta una nova edició del Circ Picat

El festival reuneix una desena de grups els propers 24 i 25 de juny

Alpicat ja té perfilat el programa del festival Circ Picat, que ja ha arribat a la quarta edició i se celebrarà els dies 24 i 25 de juny amb l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show. Hi haurà nou companyies participants: Improvistos’s, Cirkonita, Los Barlou, Circ Xic, Bot Project, El Gran Dimitri, Circo La Raspa, Psirc i Circ Vermut. A aquestes cal afegir-hi les que participaran en el cabaret del dissabte a la nit, que seran Claudia, Improvisto’s, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia. L’espectacle de cabaret porta per títol Hipnòtik i és obra d’Improvisto’s Krusty Show, i també la participació de diverses companyies i disciplines presentades per un clown.

Durant el festival, Bot Project oferirà un espectacle de llit elàstic i humor a l’estil del que l’any passat van presentar Los Circolos. Per la seva banda, Los Barlou estrenaran a l’Alpicat l’espectacle Set Up, sobre experiments malabaristes i acròbates.

Psirc és la companyia més internacional del cartell. El grup ha rebut premis en diversos festivals i fires d’Europa, com ara el del Festival de Friburg i el de la Fira de Gijón, la més important de l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia