espolla

Ferriol Macip succeeix Titot com a Rei de les Nyacres de la Trobada de Cantadors

Ferriol Macip va ser nomenat dissabte nou Rei de les Nyacres, en la 8a Trobada de Cantadors a Espolla, després de disputar la gran final amb Francesc Ribera, Titot, que defensava la corona guanyada l'any passat. A la sala de La Fraternal, pràcticament plena, una vintena de cantadors de diferents punts del país van participar al vespre en la primera eliminatòria per triar els set candidats que a la nit havien de competir per treure la corona a Titot. A la nit, el Triet Rústic va donar inici a la festa cantant el tradicional Reputicàticus, i tot seguit hi va actuar Jaume Arnella. A continuació, el jurat va pujar a l'escenari per anunciar els set glosadors finalistes. Després de diverses eliminatòries, Titot i Macip van passar a la final, i aquest últim va ser coronat Rei de les Nyacres del 2010 i va rebre com a premi una bóta plena de garnatxa i signada per tots els participants en el combat. Durant la 8a Trobada de Cantadors també es va presentar el llibre El cançoner popular a Espolla, en un acte al qual va assistir Liliana Tomàs, néta de Joan Tomàs, que l'any 1928 va ser a Espolla recollint el material ara publicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
convenció

La CatCon s’expandeix com l’Univers

vilanova i la geltrú
ROSES

La il·luminació del Castell de la Trinitat rep un primer premi en els (D)arc Awards

ROSES

L’edició integral de Kavafis, el poeta de l’amor sensual

Empúries
LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA