Cultura

El 'chiki chiki', el politò més descarregat

La sintonia per a mòbil de Baila el chiki chiki de Rodolfo Chikilicuatre s'ha situat al primer lloc de la llista setmanal de descàrregues legals de telefonia mòbil de l'associació Promusicae, elaborada per Nielsen Music, després de pujar 14 llocs respecte a la setmana passada.

Després de dues setmanes en aquesta llista, Chikilicuatre ha aconseguit arribar al primer lloc per sobre d'artistes com Estopa (Cuando clarea), Rihanna (Please don't stop the music) o Amy Winehouse (Rehab), per aquest ordre.

El chiki chiki ha arribat a la xifra de 150.000 descàrregues en tot l'Estat en el termini de tres setmanes des que La Sexta va començar a comercialitzar aquesta popular melodia.

Màrqueting rentable
D'aquesta manera, Chikilicuatre es converteix en una font d'ingressos per a La Sexta, que explota de manera conjunta amb TVE els drets d'aquest nou fenomen mediàtic. D'una banda, TVE és la creadora del videoclip i de la versió final, amb estrofes en anglès incloses, que anirà a la gal·la d'Eurovisió del pròxim 24 de maig a Belgrad.

Per la seva banda, el personatge pertany a La Sexta, que seguirà promocionant a l'artista abans i després del festival.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.