Societat

Chikilicuatre pren forma de virus informàtic

Una cadena de correus electrònics alerta d'un virus que usa com esquer el boicot a Chikilicuatre per formatejar l'ordinador.

El missatge que té forma de Hoax –tal i com anomenen a la xarxa les cadenes de rumors– diu: "Hola: digues-li a tots els contactes de la teva llista, que no acceptin un vídeo titulat boicot a Chikilicuatre, és un virus que formateja l'ordinador i el dels teus contactes". L'anònim subratlla, a més, que el virus pot propagar-se pel Hotmail i recomana avisar a tots els contactes.

El president de l'Associació d'Internautes, Victor Domingo, no descarta que es pugui tractar d'una campanya de promoció encoberta del personatge de La Sexta o bé una tècnica de Spam para captar adreces de correu electrònic.

Per a evitar malentesos, Domingo recomana la pàgina oficial de Xarxa.es 'Inteco.es', dependent del Ministeri d'Indústria, o la de la seva pròpia associació, Alervir.es, que diàriament actualitzen els virus que ronden per Internet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.