Cultura

La Generalitat comptarà amb un canal al Youtube

El govern de la Generalitat comptarà amb un canal propi al Youtube, la plataforma d'intercanvi de vídeos més popular d'Internet.

El departament de Presidència de la Generalitat ha informat que el canal recull inicialment una selecció de vídeos institucionals i de serveis que l'administració catalana ofereix a la ciutadania.
El nou canal, disponible en català, castellà i anglès, oferirà també peces sobre el territori català i el patrimoni cultural i artístic.

El propòsit de la Generalitat és reforçar amb aquest nou canal la seva presència a la xarxa, que ja està garantida amb el portal Gencat, que ha vist com s'incrementaven les seves visites en un 30% des de l'abril del 2007.

A més d'aquesta iniciativa, el portal Gencat ha estrenat també el portal CliCat, una galeria multimèdia d'imatges, vídeos i talls de veu representatius de Catalunya i accessibles per a tots els ciutadans.

La directora general d'Atenció Ciutadana i responsable de Gencat, Marta Continente, ha assegurat que el nou portal CliCat suposa un "esforç de més transparència en la informació, fent accessible i donant a conèixer el patrimoni gràfic i audiovisual de la Generalitat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.