Cultura

Aturen la venda del Trivial Pursuit Catalunya després de detectar que pobles balears són considerats catalans

L'empresa distribuïdora del Trivial Pursuit Catalunya, Hasbro Iberia S.L., ha interromput momentàniament les vendes del joc després de detectar que en les targetes que conformen el Trivial hi ha incorreccions en la denominació d'alguns pobles de les Illes Balears perquè són considerats com a municipis de Catalunya.
Segons el Cercle Balear, "aquesta nova edició del joc de preguntes i respostes sobre la història i vida de Catalunya inclou greus irregularitats i falsedats que atempten contra la integritat territorial i cultural d'Aragó, València i Balears".

Aquesta organització va tenir constància, gràcies a un informe de la Federació d'Associacions Culturals de l'Aragó Oriental, que en el cas de Balears, per exemple, s'inclouen com a catalans el poble mallorquí de Sóller o la capital de Menorca. A més, al joc, el mallorquí Ramon Llull passa a ser també de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.