Cultura

George Lucas portarà al cinema una altra pel·lícula de 'Star Wars'

Cinema

Tot i que va assegurar que La venjança sith seria la seva última pel·lícula de La guerra de las galàxies, George Lucas afegirà un nou capítol a la saga amb la pel·lícula d'animació Star Wars: The Clone Wars.
Lucasfilm i l'estudi de cinema Warner Bros. acaben d'anunciar que la pel·lícula arribarà als cinemes el 15 d'agost, abans de l'estrena a la tardor d'una sèrie de televisió d'animació digital amb el mateix nom, que s'emetrà en els canals de televisió per cable Cartoon Network i TNT.

“Vaig sentir que hi havia moltes més històries de La guerra de las galàxies per explicar”, ha dit Lucas a través d'un comunicat. “Estava ansiós per començar-ne a explicar algunes a través de l'animació i, al mateix temps, portar l'art de l'animació una mica més enllà”, ha afegit.

La saga de Star Wars és una de les franquícies més rendibles de Hollywood. La sèrie de sis pel·lícules va començar el 1977 amb La guerra de les galàxies i va acabar el 2005 amb Star Wars Episodi III. La venjança sith.

Després de l'estrena del tercer episodi, Lucas va assegurar que no faria cap més pel·lícula de Star Wars, tot i que més tard es va anunciar que estava treballant en la sèrie d'animació de televisió. A més, Lucas ha avançat que pensa a tornar a fer pel·lícules artístiques, malgrat que no ha aclarit exactament què té en ment.

Les pel·lícules de Star Wars expliquen la lluita per la superioritat en una galàxia, i Clone Wars promet més de les mateixes històries, però animades. Als personatges principals, com Anakin Skywalker i Padme Amidala, s'hi uniran nous herois, com l'aprenent d'Anakin, Ahsoka.

Segons Lucasfilm, cada capítol serà com una petita pel·lícula de 30 minuts, durant els quals els cavallers Jedi lluitaran contra dolents com el comte Dooku i el general Grievous.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.