Llibres

Les biblioteques s’acosten a piscines, platges, mercats o terrasses durant l’estiu

Es tindrà en compte tots els públics i també hi haurà una oferta d’activitats complementàries

Les biblioteques públiques aprofiten la temporada estival per acostar els seus fons a indrets com ara piscines, platges, mercats o terrasses. Les seleccions dels arxius bibliogràfics tenen en compte els públics de totes les edats i inclouen diaris, revistes, còmics, contes o novel·les. Segons recull una informació de l’agència ACN, també hi ha una oferta d’activitats complementàries com hores del conte, conferències, lectures, presentacions i propostes culturals per “fomentar l’aliança entre lectura i lleure”, tal i com explica en una nota el Departament de Cultura. Aquest estiu, igualment, es podrà participar en un club de lectura virtual, espais on els lectors es troben per intercanviar experiències sobre la lectura de llibres.

A banda d’aquestes activitats, fins al 27 d’agost 1.500 infants i joves d’entre 8 i 16 anys que tinguin el carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya podran participar en la vuitena edició de la iniciativa Llegir té premi. Es tracta d’una activitat de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques amb la col·laboració de la plataforma digital Legiland que té l’objectiu de promoure la lectura i millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves durant les vacances d’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.