Cultura

Roger Mas, La Casa Azul i Sidonie, entre els artistes destacats del popArb

Festival musical

Els pròxims dies 27 i 28 de juny se celebra a Arbúcies el festival de música pop independent popArb, en què actuaran artistes com La Casa Azul, Roger Mas, Sidonie, Facto Delafé y las Flores Azules, Mishima i Miqui Puig DJ, entre d'altres. El festival, que se celebra des de l'any 2005, està dirigit a un "públic adult" que busca un espai musical més "proper i personal", segons Marc Lloret, responsable de programació de popArb. El festival pretén fugir de les trobades massives i crear un ambient que potenciï la proximitat dels artistes amb el públic. D'aquesta manera, només es posen a la venda 2.000 entrades cadascun dels dos dies. L'any passat el festival va aplegar 2.500 persones i aquest any l'organització espera "una assistència similar".

La ubicació principal del popArb és el recinte de Can Cassó, el qual compta amb dos escenaris on tindran lloc les actuacions del divendres i el dissabte a la nit. Aquest espai era, tradicionalment, la seu dels antics balls de festa major. El divendres a la nit, després de les actuacions, la música seguirà als locals d'oci Barrock i Obi. Els DJs punxaran a les Piscines Municipals al llarg del migdia i a primera hora de la tarda de dissabte i també hi tindrà lloc un espectacle musical per a tots els públics. A l'escenari Gorg Nou actuaran els nous artistes per descobrir.

La població d'Arbúcies, situada a la comarca de la Selva, és un destí de tradició cultural. Fins fa 5 anys era la seu de l'Acampada Jove, una trobada musical i política organitzada per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.