Cultura

Nouvelle Vague actua per primera vegada a les comarques gironines en el Festival (a)phònica

Festival musical

El cinquè Festival de la Veu de Banyoles, que se celebra del 25 al 29 de juny, presenta diversos grups que, per primera vegada, actuaran a les comarques gironines la nit de divendres. Al Mirador Joan de Palau actuarà Nouvelle Vague, el projecte dels productors francesos Marc Collin i Olivier Libaux. I Fagiolini també presentarà per primer cop a Banyoles l'espectacle Death, dance and salad i els barcelonins Love of Lesbian aportaran l'estil pop al festival.

Enguany a(phònica) es presenta com una edició dirigida a tots els públics amb la intenció de crear un festival intens i dinàmic, especialment durant el cap de setmana, quan se celebraran més de la meitat de les propostes. El festival comptarà amb altres artistes reconeguts com Raimon, Sergio Makaroff i Eduard Canimas.

Durant els cinc dies, el Festival de la Veu ofereix més de 25 activitats, entre actuacions musicals i activitats paral·leles. Dels disset concerts, només els de Pedro Guerra, Raimon i l'espectacle Veus quines veus? són de pagament, la resta gratuïts.

Bon començament amb Pedro Guerra
Les dues primeres actuacions del festival, que van tenir lloc dimecres, van aplegar un públic nombrós. La formació del beninès Kuami Mensah va donar el tret de sortida a cinc dies de concerts i activitats. El directe de Mensah, amb ritmes de reggae jamaicà i percussions afrollatines, ha comptat amb unes 400 persones. L'actuació del cantautor Pedro Guerra, que ha presentat en primícia el directe del seu últim disc Vidas, també ha tingut una gran afluència de públic amb gairebé 900 persones.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.