Cinema

Cultura

Meg Johnson: sis dècades actuant al Regne Unit

Coneguda sobretot pel seu paper de Pearl Ladderbanks a la telenovel·la ‘Emmerdale

L’actriu polifacètica Meg Johnson va morir el passat dia 1 de juliol, a l’edat de 86 anys, segons han confirmat conjuntament la seva família i la seva agència de talents.

El seu primer paper com a actriu professional va ser l’any 1961 a la sèrie de televisió Here’s Harry, i a partir d’aquí, durant sis dècades, va anar encadenant nombrosos papers en diverses telenovel·les britàniques. Alguns dels més recordats són el d’Eunice Gee a Coronation Street (1981/82 i 1999), el de Brigid McKenna a Brookside (2000-2003) i sobretot el de Pearl Ladderbanks a Emmerdale de la televisió ITV. Un paper que va estar interpretant des de l’any 2003 fins al març del 2020 i on va rodar 1.065 episodis.

A part de totes aquestes aparicions televisives, durant la dècada del 1990 també va actuar en produccions de teatre musical al West End de Londres. Entre les obres més famoses hi ha Chicago, Follies i Gypsy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]