Cultura

R.E.M obre el Doctor Loft 05:00

Festival musical

El festival musical Doctor Loft 05:00 s'inicia a Castelló d'Empúries (Girona) amb la única actuació que farà a Catalunya el grup de rock R.E.M. L'esdeveniment musical, organitzat conjuntament per les promotores Doctor Music Concerts i Sinnamon, té la particularitat que comença el diumenge 6 de juliol a les 5 de la matinada i finalitza el dia següent.

L'esdeveniment musical compta amb diversos escenaris. Per una banda, l'escenari Open Air on es faran les actuacions pop-rock de R.E.M, Iggy & The Stooges, Editors, The Pigeon Detectives, entre d'altres. I per altra banda, la carpa Doctor Loft XXXL Club, ambientada a l'estil clubbing, on tindran lloc les sessions de DJ's nacionals i internacionals com Jeff Mills, Dubfire + Sharam (Deep Dish) o Luciano. També hi haurà la carpa a l'aire lliure We Love Sundays Terrace, que obrirà de 12 a 22h ininterrompudament, amb les sessions de Tom Novy, DJ Isis, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.