Arts escèniques

ARTS EN VIU

Terrats en Cultura concentra les activitats culturals de capvespre

Des de l’1 de juny i fins al 27 de juliol es programen concerts, musicals, coreografies, monòlegs o tast de vins

S’ha anul·lat l’habitual concert que es feia coincidir amb el piromusical de la Mercè

Terrats en Cultura és un joc íntim que proposa l’associació Coincidències, amb la complicitat dels propietaris que cedeixen el seu terrat, els artistes i el públic que assumeix comprar les entrades sense saber en quin espai concret es farà l’actuació, sempre coincidint amb el capvespre. En aquesta 12a edició, han eliminat el cartell del setembre, en el que destacava el concert coincidint amb el Piromusical de la Mercè. Des de l’1 de juny (amb la coreografia per a tots els públics Jo sóc d’aquí!) i fins al 27 de juliol (amb el musical en clau monòleg de Les dones de Guido Contini, que interpreta Mariona Castillo). Tot i això, la proposta és llarga i variada.

Els 11 escenaris programats es troben entre L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. El públic només pot conèixer l’àrea on es troba el terrat, fins poques hores abans en què rep un avís. Tot i això, el cartell manté les condicions indispensables i recomana consultar abans al festival si hi ha dificultat d’accessibilitat, que procuren sempre evitar-les.

Hi ha noms propis a aquesta programació: Anaïs Vilà porta la seva gira de presentació del disc del seu nou disc Ara sempre als Terrats (14 de juny); Juan Carlos Lérida amb el Niño de Elche interpreten El monte de los olivos (28 de juny); Pepe Zapata explica la història de L’enterrador de Paterna (13 de juny, en un passi doble); Kathy Sey recupera Tituba, bruixa, negra i ramera, de Denise Duncan (25 de juliol), o Quim Bigas intervé amb Deix al Tast de vins del 13 de juliol.

Terrats en Cultura va néixer arran dels anys de retallades a Cultura en què era complicat aconseguir actuacions en sales municipals. I els teatre privats eren inaccessibles per a unes produccions emergents. Afortunadament, avui, hi ha un major interès de les sales en atendre les propostes més emergents. Des de Coincidències, reivindiquen la recuperació dels Terrats per al gaudi social i cultural, i per harmonitzar-ho amb els serveis habituals a aquells espais: des de plaques solars a antenes o lloc per estendre els llençols. Terrats en Cultura ja ha fet les dues primeres accions a L’Hospitalet de Llobregat, coincidint amb les Festes de la Primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]