Música

De la basílica al Poblat Típic

La quarta edició del festival Istiu ha programat una quinzena d’actuacions durant la primera setmana de juliol a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Castelló, concentra els concerts més destacats al centre històric de la vila, en espais tan impressionants com ara la basílica de Santa Maria, el claustre del convent de Santa Clara i el pati del Palau dels Comtes. Per exemple, el concert inaugural anirà a càrrec del gran pianista menorquí Marco Mezquida, que actuarà a la basílica, al centre d’una platea circular, amb el cantautor Roger Mas col·laborant en alguns dels temes. El mateix Mas també oferirà un recital pel seu compte en el festival, que també inclourà concerts de Joan Colomo, Triquell, Gemma Humet, The Gramophone Allstars Big Band, Blaumut, Llibert Fortuny –en una vetllada amb Miqui Puig exercint de DJ– i La Ludwig Band.

Al Poblat Típic d’Empuriabrava, hi tindran lloc les actuacions gratuïtes de nous talents emergents, com ara Penélope, Abril Grabiele, Tripulant i Minibús Intergalàctic, i a la Llotja hi sonarà la gran veu de la cantant peruana Saphie Wells.

Festival Istiu De l’1 al 7 de juliol istiu.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia