Llibres

festival

El nou viatge de Món Llibre, aquest cap de setmana

El festival Món Llibre estrena dates i tindrà lloc el cap de setmana vinent, del 15 i 16 de juny. Com sempre, proposa un viatge a través dels llibres de literatura infantil i juvenil.

Amb aquesta idea de viatge, els espais de programació s’organitzen en estacions i terminals: la plaça dels Àngels – Recepció viatgera; la plaça Joan Coromines – Terminal Coromines l’edifici CCCB – Terminal CCCB i el convent del Macba – La Petita Terminal del Convent.

L’Estació creació, al pati de les Dones del CCCB, reservarà una franja (de 17.45 a 20.30h) per a públic de 12 a 16 anys. Per primer cop hi haurà una programació amb activitats especialment dissenyades per respondre a les inquietuds dels joves en l’àmbit de la literatura.

Les activitats com ara lectures de contes, xerrades, obres teatrals, tallers, podcast, espais de biblioteca, etcètera, seran constants.

La comissària aquest any és Cristina Garcia, codirectora de la companyia de teatre per a tots els públics Cia. Campi Qui Pugui, creadora, actriu i gestora de projectes artístics i culturals, i l’ajudant de direcció és Jordi Magdaleno, codirector de la companyia de teatre per a tots els públics La Tal.

“Ser un portal teletransportador d’històries per a infants i joves, el vehicle per viatjar arreu del món, del temps i les emocions, a través dels llibres.” Aquest és l’esperit de la nova edició del festival Món Llibre, que té un canvi de dates, a les portes de les vacances escolars, una bona època per llegir tant com es vulgui.

A Món Llibre, el llibre esdevé una eina per conèixer i entendre el món i les diferents cultures que habiten la ciutat, així com per viatjar en el temps i l’espai, sense necessitat de recursos materials o econòmics. El llibre pot ser una porta al món per conèixer que hi ha més enllà del que és habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia