Altres

MECENATGE

La Fundació Catalunya Cultura ofereix 100 actuacions al servei de l’empresa

L’entitat, que enguany celebra el desè aniversari, promou el mecenatge i la professionalització del talent català

El Catàleg Impulsa busca teixir ponts de la cultura cap a l’empresariat

La Fundació Catalunya Cultura acaba d’aprovar el seu primer Catàleg Impulsa. Es tracta d’un servei de contractació de serveis culturals que inclou un centenar d’accions possibles arreu del territori català, de diverses disciplines i sempre adaptant-la a la mida que demani l’empresa.

L’objectiu d’aquest nou recurs és apropar l’empresa i les propostes culturals, oferint serveis de contractació i assessoria personalitzats per a entitats públiques i privades que vulguin apostar per la cultura de qualitat i de proximitat. Des de la Fundació s’atenen les demandes concretes de les empreses i entitats, i s’escullen les ofertes culturals més adients que encaixin amb les necessitats específiques de cada cas.

La Fundació Catalunya Cultura acaba de celebrar el seu desè aniversari. Es va impulsar arran de les segones retallades. El Departament de Cultura va adonar-se que calia reforçar el sector cultural des del món privat i va incitar a un grup d’empreses a trobar-hi una solució. Maite Esteve és la directora de la Fundació des del desembre del 2018. El seu repte és aconseguir que les entitats culturals siguin solvents amb un equip que garanteixi el talent creatiu i, d’una altra banda, que les empreses s’adoni del valor creatiu de la socialització i l’empoderament de la cultura dins de les mateixes entitats

La Fundació aglutina actualment a la Comunitat Impuls més de 290 propostes culturals, de tot el territori i de totes les disciplines artístiques. El Catàleg, que compta amb el suport de la Fundació Bosch Aymerich, ja s’ha començat a donar a conèixer entre empreses i entitats vinculades a la Fundació que en són potencials beneficiàries. Algunes de les entitats amb les quals s’han establert col·laboracions han estat Llet Nostra i EADA Business School.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia