Cultura

Michael Jackson podria optar a un Oscar

El film 'This i it' està en condicions d'optar a les estatuetes de millor pel·lícula, so, edició o direcció

La pel·lícula sobre els darrers assajos de Michael Jackson (This i it) pot optar a un Oscar de Hollywood en categories com millor pel·lícula, so, edició o direcció, per bé que s'ha quedat fora de termini per ser nominat com a documental, segons ha informat la premsa nord-americana.

Els estudis Columbia Pictures de la multinacional Sony encara no han confirmat si presentaran la producció a la cursa per les estatuetes de Hollywood, encara que la cinta reunirà les condicions necessàries per participar-hi un cop hagi assolit la setmana de projecció als cinemes de Los Angeles.

La distribuïdores té previst que This is it estigui a les cartelleres de tot el món durant dues setmanes, encara que s'especula amb què el film pugui prorrogar la seva vida a la gran pantalla en funció de la demanda.

El director de la pel·lícula, Kenny Ortega, ha assegurat que una nominació de This is it per als Oscar de l'any que ve seria un reconeixement merescut per a Michael Jackson i el seu últim projecte.

L'expectació generada a les taquilles, on en un sol dia va superar els 7 milions de dòlars de recaptació als Estats Units, i les valoracions favorables rebudes per part dels crítics fan presagiar un clima molt receptiu a Hollywood per recompensar la producció amb algun premi.

La pel·lícula, no obstant, es quedarà sense participar als Globos d'Or, ja que l'organització no accepta documentals entre les produccions seleccionades.

This is it  va ser estrenada aquest dimecres a 34 països i es projectarà a 110 països a partir del cap de setmana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.