Cultura

El metge personal de Michael Jackson torna als tribunals per la mort del rei del pop

Conrad Murray, acusat d'homicidi involuntari, està en llibertat sota fiança des del passat 9 de febrer

El que va ser metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, compareixerà aquest dilluns a la Cort Superior del comtat de Los Angeles per assistir a una vista oral sobre el cas de la mort del rei del pop pel qual està acusat d'homicidi involuntari.

El doctor va quedar en llibertat sota fiança el 9 de febrer després que les autoritats presentessin oficialment càrrecs contra ell al considerar que existeixen proves evidents que té responsabilitats en la sobtada mort del cantant el passat 25 de juny.

L'autòpsia va determinar que Jackson va perdre la vida per una intoxicació aguda de medicaments, en especial d'un potent anestèsic de nom propofol, que Murray va admetre haver subministrat a l'artista per, segons les seves paraules, ajudar-lo a conciliar el son.

El magistrat Keith L.Schwartz va fixar una fiança de 75.000 dòlars, va retirar el passaport a Murray i li va prohibir que receptés sedants als seus pacients.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.