Cultura

Harry Potter bat rècords

Harry Potter i les relíquies de la mort: part 2, la vuitena i última part de la saga, ha superat els mil milions de dòlars de recaptació a tot el món en només dinou dies. Amb aquestes xifres, supera la pel·lícula més comercial des que ha començat la temporada, Transformers 3, i se situa en una posició immillorable per arribar a col·locar-se com a tercera pel·lícula més taquillera de la història.

Ara mateix només hi ha vuit títols més que han superat aquesta barrera: Avatar, Titanic, El senyor dels anells: el retorn del rei, la segona i la quarta entrega de Piratas del Caribe, Toy Story 3, Alicia en el país de las maravillas i El caballero oscuro. Es dóna la circumstància que la tercera amb més recaptació, El senyor dels anells III, suma 1.119 milions. El llarg recorregut que té al davant el nou Harry Potter fa preveure que superarà amb escreix aquesta xifra i se situarà, com a mínim, en tercera posició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.