Móra d'Ebre s'impregna de literatura a partir d'avui i fins diumenge

Tres espectacles literaris: Et deixaré la veu, de Josep Tero; La carn vol carn, de Teatre de Mergència (País Valencià), i Hans Laguna i Albert Balasch fan dissabte obriran avui Litterarum, la segona Fira d'Espectacles Literaris de Móra d'Ebre, organitzada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE). La mostra, que es va encetar a petita escala l'any passat, ha pres enguany una volada important incorporant espectacles i recitals literaris d'arreu dels Països Catalans, cosa que la convertix en l'única fira d'aquest tipus que hi ha a Catalunya. En total, des d'avui i fins diumenge es representaran un total de divuit espectacles literaris, el triple que l'any passat. Aquesta tarda hi ha prevista la inauguració oficial de la fira i la recepció oficial dels programadors, però serà demà dissabte quan Litterarum impregnarà amb més força de literatura la capital de la Ribera d'Ebre amb la representació d'espectacles de carrer i la posada en marxa d'un trenet literari que recorrerà els principals carrers del municipi. També s'inaugurarà una exposició sobre Sebastià Juan Arbó.

Litterarum culminarà diumenge amb la sisena Fira del Llibre Ebrenc, una mostra que enguany s'ha vist reforçada i que l'any passat van visitar 4.000 persones. Enguany la Fira del Llibre Ebrenc s'instal·larà com sempre a la plaça de la Cultura, tindrà una vintena d'expositors i hi participaran quaranta autors ebrencs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.