El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ripoll

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Núvols alts Núvols alts Núvols alts Núvols alts Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 1505058550
Cota de neu (m) 0000019001300
T. màxima (ºC) 11131517171211
T. mínima (ºC) 0-12552-1
Vent 5 km/h S 5 km/h S 5 km/h S 5 km/h S 5 km/h SO 10 km/h S 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a primera hora del matí a tot el territori

De matinada i fins a l’inici del matí s’espera precipitació a qualsevol punt del territori. El cel romandrà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir d’aleshores la nuvolositat minvarà d’oest a est fins a quedar serè o poc ennuvolat. Independentment, el vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat, on s’esperen precipitacions a partir del migdia i de forma molt aïllada a punts del litoral central. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé localment pujarà moderadament. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, localment molt forts a l’Empordà de tramuntana i al terç sud de mestral a partir de mig matí, així com a punts elevats del Pirineu.

La mar: Predominarà la maror a les tres costes catalanes, amb algunes àrees de forta maror a la Costa Brava.

Demà: Cel mig ennuvolat per pas de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants al terç nord del territori, sobretot a partir de mig matí. S’espera precipitació al vessant nord del Pirineu, si bé serà més probable a partir de migdia. Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa, i màxima similar en general.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET