Altres

2manydjs, a la conquesta de La Mirona

Jacques Brel i 2manydjs són, probablement, les dues grans aportacions belgues a la música popular, encara que a algú el comentari li pugui semblar gairebé una aberració. Els germans David i Stephen Dewaele han fet història en la música electrònica des que van decidir que no en tenien prou amb el seu grup indie, Soulwax, i van pujar junts a una cabina per barrejat lliurement tot tipus d'estils, amb un segell molt personal. Aquesta mitjanit, 2manydjs oferirà una de les seves incendiàries sessions a La Mirona de Salt (20 i 24 euros), en una de les propostes més singulars de la programació musical del festival Temporada Alta, on no hi ha precedents de cap altra sessió de discjòquei.

L'èxit de 2manydjs com a discjòqueis, productors i autors de remescles per a les grans estrelles del pop, va acabar relegant Soulwax a un segon terme. Autèntics experts del collage sonor, els Dewaele són tota una institució als locals més cool de Nova York, París, Dubai i Eivissa,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.