cultura

Xelva programa actes culturals i esportius

El proper cap de setmana està previst el passeig poètic i la pujada al pic del Remei

El proper cap de setmana es mostra doblement interessant des de la perspectiva de la cultura i de l'esport, ja que hi ha previst el desenvolupament del segon passeig poètic de Xelva i la quarta pujada al pic del Remei.

Quan al passeig poètic, es desenvoluparà per la barriada de Benacacira amb inici al carrer Sant Cristòfol i remat a l'ermita de la Soletat. En aquesta ocasió porta com a motiu principal ”El temps i la pedra” i serà possible gràcies a la participació de diverses associacions, grups i entitats d ela vila, coordinats per La Fènix Troiana.

A l'igual que a l'anterior passeig, es comptarà amb la participació de diversos poetes, les ballarines Idoya Rossi, Mary-Ann, Mariajo Pla i Anna Añon i la col·laboració del músic Enric Linares.

La jornada esportiva està prevista per a diumenge 30 d'octubre i tindrà el punt de sortida en la Plaça Major per tal de cobrir un recorregut de 21 quilòmetres en un temps previst de 5 hores. La carrera està organitzada pel Centre Excursionista d'aquesta localitat serrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.