cultura

La Florida convoca els premis Rosa de Paper 2012

El guardó es lliurarà el proper mes de juny en un acte acadèmic obert al públic en general

Florida Grup Educatiu Cooperatiu, ha convocat la XVIª edició dels Premis de Literatura “La Rosa de Paper” en les modalitats de narrativa i poesia en valencià i castellà.

A aquest certamen, consolidat a la comarca de l'Horta, pot participar l'alumnat que es trobe fent Educació Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Universitaris de les demarcacions de València i Alacant. També poden presentar treball, persones matriculades a les diferents Universitats de Majors, populars o Centres d'Adults.

Els treballs que resulten guanyadors, a més de rebre un premi en metàl·lic, s'inclouran en el volum 15 de la col·lecció “So de lletres” publicada per Florida Edicions.

El nom d'aquests premis naix del poema “Cançó de la Rosa de paper” de Vicent Andrés Estellés i fa referència a la paraula amagada i secreta, a les publicacions que creixien i circulaven d'amagat en temps d ela dictadura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.