cultura

MÚSICA

Els cantadors de Riudaura surten al balcó

Demà se celebra el setè festival ‘D'aquí estant veig una estrella'

Els de Mirna i Xavi Múrcia són els noms coneguts del cartell de la setena edició de l'espectacle D'aquí estant veig una estrella, que se celebra aquest dissabte a les deu de la nit a la plaça del Gambeto de Riudaura. Tot i la qualitat dels dos músics i cantants esmentats (a qui acompanyaran Albert Vila i Xarli Oliver), el que realment dóna personalitat a aquesta demostració singular de les cançons i tonades tradicionals locals són la resta dels intèrprets: els grups Músics de Riudaura i Cantadors de Riudaura, tots dos formats expressament per a l'ocasió. El primer el componen Marta, Anna i Miquel Vilarrasa, Eduard Muntanya, Àlex Hernández, Joan Naspleda i Carles Teixidor.

El segon l'integren cantadors que, amb les seves tonades, van nodrir el treball de recerca de Josep Garcia que dóna nom a l'espectacle. Instal·lats als balcons de la plaça, està previst que cantin Miquela Julià de ca la Miquela, Josep Estartús de cal Barber, Esteve Busquets de can Sidret, Joan Pujol de ca la Mònica, Lurdes Rodeja i Pepe Carrillo de ca la Rita, Anna Maria Danés i Antonieta Danés del Molinot, Joana Espunya i Olga Canal de Creu de Pedra, Maria Rosa Torrado de Pujolassos, Maria Plantalech de can Sidret, Enther Galobardes de can Xiru, Marissa Lamich de can Parra, Helena Plantalech de can Tam, Caro Carrillo de ca l'Alonso i Nuri Demon, Eva Marguí, Laura Marull i Lídia Solé.

Com cada any, és d'esperar que demà a la nit Riudaura quedi petita de tanta gent que sol acudir a aquesta festa, que està organitzada per l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un renovat Aplec de la Salut reviu la llegenda de la pesta

SABADELL
TEATRE

Chévere incorpora llenguatge per a sords i cecs a ‘Helen Keller: a muller marabilla’

BARCELONA
J.M. Codina Tobias
Novel·lista

“La felicitat fa basarda perquè mena cap a una sensació de buit”

Barcelona
música

Un infart acaba amb Steve Albini, monument del rock alternatiu

girona
Cultura

Mor Jacobo Rauskin, poeta paraguaià d’àmplia trajectòria professional

art

L’art alliberador de Jordi Colomer, al Macba

Barcelona

Minyons de Terrassa mostren el nou local de Cal Reig durant la Fira Modernista

TERRASSA
música

Classe B i Jost Jou guanyen la secció Talent Gironí del festival Strenes

girona

Injecció de 13 milions pels dos nous platós al Parc Audiovisual el 2026

TERRASSA