Maçart inicia demà una nova etapa a Maçanet de Cabrenys com a mostra d'art transfronterer

El festival Maçart obrirà demà divendres la seva 12a edició a Maçanet de Cabrenys, amb un nou equip que té Ferran Herrera al capdavant i una línia renovada com a mostra d'art transfronterer i transpirinenc, obrint el poble de Maçanet al món des de la seva pròpia singularitat. La presentació del festival Maçart tindrà lloc demà a les deu de la nit i serà a càrrec del seu director i el Màgic Andreu, que mitja hora després oferirà un espectacle ple de màgia i humor a la plaça de la Vila.

El programa de dissabte començarà a les dotze del migdia amb un taller de capoeira per a nens i joves, a la plaça del Castell. A la tarda tindrà lloc un contacontes musical a la font del Xampí (17.30 h) i l'espectacle audiovisual Bombolles (19.00 h, sala d'espectacles) a càrrec de l'artista multimèdia Jean-François Joyeux i el saxofonista Michel Pratt, que interrelacionen música i imatges generades en temps real amb una dimensió poètica.

La nit del dissabte començarà a la plaça de la Vila amb danses dels Balcans, l'Índia i Egipte, i continuarà al mateix espai amb el grup nord-català Blues de Picolat (23.30h). A partir de la una de la matinada, la música començarà a l'Horta amb els discjòqueis Jordi López i My name is Pinxo.

Diumenge hi haurà poesia a la plaça de la Vila (12.30 h), l'espectacle de titelles El Patufet a la plaça del Castell (17.30 h), un espectacle de capoeira a la plaça de la Vila (19.15 h) i l'actuació del quartet de jazz Clics a la plaça del Castell (22.00 h).

Dissabte al matí també s'inauguraran les exposicions i instal·lacions artístiques repartides pel poble, a càrrec d'artistes locals com ara Carlos Massot, Marisa Elias, Sonia Roggia, Rafa Castro, Martí Sabà, Fernando García, Jordina Güell, Maria Palomeras, Lluïsa Abelló i Albert Ponsatí, i els artistes forans Laia Pol, Carlos Cabezas, Núria Sorribas, Adrià Siurana i Visual 13.

Un dels projectes de la nova direcció de Maçart és crear un museu permanent sobre el poble amb aportacions dels veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA
música, teatre i humor

Joel Díaz obre avui el festival Límbic a Santa Coloma de Gramenet

santa coloma de gramenet
LLIBRES
LLIBRES

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Veu arrossegada del carrer

Barcelona
Ryûsuke Hamaguchi
Director de cinema

“Cada generació deixa els problemes per a la següent”

Barcelona