cultura

L'Olleria acull del 15 al 20 el III Curs de Direcció Musical de La Nova

Enrique García Asensio resulta una peça fonamental en aquesta nova edició del curs

L'Olleria acollirà per tercer any consecutiu el III Curs de Direcció Musical organitzat per l'Agrupació Escola Musical La Nova junt amb la col·laboració de l'Ajuntament de la vila a través de la regidoria de Cultura.

Un any més, tal com explicava el director del curs, José Ureña “tenim el privilegi de comptar una vegada més amb el mestre Enrique García Asensio” afegint que “el curs es desenvoluparà del 15 al 20, en el teatre Cervantes i Goya, sis intensos dies ja que hauran classes al matí, a la vesprada i a la nit”.

Ureña, destacava que com l'any passat “també comptem amb alumnes d'altres països i de la resta de la geografia espanyola, com Burgos, Valladolid, Madrid, Granada i Múrcia, per la qual cosa estem molt satisfets de poder, malgrat l'actual situació, continuar organitzant este curs que permet als alumnes participants aprendre del millor”.

L'obertura del curs serà el dilluns 15 amb la benvinguda als alumnes per part del president de la Nova, Juan Massanet i de l'Ajuntament de L'Olleria. A continuació, s'iniciaran les classes. Ja a la vesprada del mateix dilluns 15, el director del curs i director de la banda de la Nova, José Ureña, avançava que “hi haurà una sorpresa, serà a les huit i mitja de la vesprada en el Teatre Goya i està invitat tot el món”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.