cultura

El Villar viu la tardor musical amb la Banda del poble

L'equador dels actes programats desvelen l'energia creativa dels components d'aquesta societat que anima la cultura a la vila serrana

El concert de percussió viscut al saló d'assajos i concerts de la Unió Musical Santa Cecília de Villar, posa de manifest el grau organitzatiu d'aquesta societat cultural que, cada any per aquestes dates, ofereix a la ciutadania de la vila i a les persones vingudes d'altres localitats de la comarca dels Serrans, un ventall d'oferta musical emmarcada dins del que s'ha convingut en anomenar “Otoño Musical”.

Si el dissabte passat, el grup de percussió de la Banda Simfònica va recollir els millors aplaudiments de la temporada, no s'espera menys de l'anunciada actuació de la corda de saxos, prevista per al dissabte vinent, la nit de Rock del proper 16 de novembre i el concert que oferirà la banda Simfònica al complet, el darrer dissabte de novembre als locals socials.

La tardor musical d'aquesta edició, va començar el passat 19 d'octubre amb el clàssic passeig musical per diversos indrets de la vila, on agrupacions d'instruments preparades a l'afecte, van fer gaudir el públic participant en aquesta activitat.

Posteriorment, el concert de solistes i l'esmentat concert de la corda de percussió, han completat les activitats desenvolupades fins la data. Unes activitats programades per la junta directiva d'aquesta societat musical que ve a ser la major organització cultural existent en aquesta localitat d ela comarca de la Serrania valenciana.

Sense mestre director

Enguany, la Societat Musical Santa Cecília de Villar, quedarà òrfena de mestre director, en anunciar que deixarà la plaça que ocupava, el seu mestre titular Eduardo Nogueroles, per raons professionals. No obstant això, no ha estat cap entrebanc perquè la junta directiva continuara amb la programació habitual prevista per a aquestes dates de tardor des de fa anys.

El proper concert de la Banda Simfònica serà l'últim que estarà dirigit per l'esmentat mestre de música i posteriorment s'obrirà un temps perquè la directiva estudie les candidatures que de segur s'hi presentaran per poder ocupar la plaça de mestre director d'aquesta banda tan guardonada des que va iniciar la singladura pels anys seixanta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia