cultura

Tres sales s'uneixen per crear ‘Teatrets d'Osona'

El projecte neix per donar visibilitat a la programació escènica de Tona, Roda de Ter i Sant Hipòlit de Voltregà

Per demostrar que hi ha vida escènica més enllà
de la programació estable de L'Atlàntida de Vic, els ajuntaments de Tona, Roda de Ter i Sant Hipòlit de Voltregà s'han unit per crear una marca comuna, Teatrets d'Osona. L'objectiu d'aquest projecte és donar visibilitat a les programacions de tres petits espais –sales d'entre 200 i 400 butaques– que aposten per la qualitat, sense desvincular-se del territori i amb una clara vocació de servei públic (especialitzant-se sobretot en el petit i el mitjà format).

Amb la intenció de crear sinergies entre les sales d'aquests municipis –la Canal (Tona), el Teatre Eliseu (Roda de Ter) i la Sala Petita d'Osona (Sant Hipòlit)–, s'ha presentat la programació del primer semestre, que comença aquest diumenge amb l'obra de teatre familiar Raspall, de Pere Calders, al Teatre Eliseu. Entre la vintena de propostes, destaquen, entre d'altres, el Rèquiem de W.A. Mozart (19 de març), a càrrec d'un quartet de corda, i Contes amagats (7 de febrer), de Marcel Gros, a La Canal, i també l'espectacle de circ Do not disturb, de Vaivén Circo (21 de febrer), a La Sala Petita d'Osona, on l'1 de maig també es podrà veure claqué, amb Boogie Woogie Tap.

El projecte Teatrets d'Osona està obert a la incorporació de més sales d'Osona, sempre que respectin els criteris de proximitat i qualitat. En el web www.teatresosona.cat es pot consultar tota la programació.

LA DATA

24.01.16
S'inaugura la programació
del projecte ‘Teatrets d'Osona', que engloba els espectacles de tres espais escènics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia