cultura

MÚSICA

Jazz, ‘soul' i ‘blues' en el renascut Mas Sorrer

El jazz bar Mas Sorrer de Gualta comença avui la seva programació musical a l'aire lliure de jazz, soul i blues. Sota una nova direcció, el local vol continuar oferint propostes musicals de qualitat.

Mathilde Toussaint Quartet serà l'encarregat d'obrir el cicle. La cantant francesa, amb un gran domini vocal i una personalitat original, arriba avui al Mas Sorrer per presentar una selecció de composicions pròpies i versions.

L'1 d'agost serà el torn de Luna Cohen. L'artista catalana actuarà al costat de cinc músics, i presentaran cançons que oscil·len entre el jazz, el pop, la salsa i l'afrobeat.

La banda barcelonina de soul The Excitements sonarà el 5 d'agost, barrejant rhythm'n'blues i el poder de l'Stax. El 10 d'agost, la cantant peruana Saphie Wells se submergirà en clàssics del jazz amb The Swing Cats. Jordi Rossy & Michael Kanan Quartet tancarà el cicle el dijous 18 d'agost. Les entrades es poden adquirir a www.massorrer.net.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.