cultura

òpera

El Cor dels Amics de l'Òpera de Girona debuta al Liceu amb Verdi

Un total de 36 cantants del cor gironí actuen, juntament amb el Cor del Gran Teatre del Liceu, a ‘La forza del destino', que es representa fins al dia 20

Un any i mig després del seu debut, en la Gala Verdi que va servir per celebrar els 150 anys del Teatre Municipal de Girona, el Cor dels Amics de l'Òpera de Girona ja ha arribat al Gran Teatre del Liceu, on participa en la producció de l'òpera La forza del destino, de Giuseppe Verdi, que es representa al teatre barceloní del 2 al 20 d'octubre, amb un total de 14 representacions. Aquesta òpera, amb direcció musical de Renato Palumbo, ha obert la temporada lírica del Liceu.

Un total de 36 cantants del cor gironí actuen juntament amb el Cor del Gran Teatre del Liceu en aquesta producció, amb alguna escena en què hi arriba a haver un centenar de persones en escena. “Som solistes professionals que hem muntat un cor líric de qualitat”, afirma la soprano Maite Mer, presidenta dels Amics de l'Òpera de Girona.

El Cor dels Amics de l'Òpera de Girona, dirigit per Conxita Garcia, ha realitzat diverses produccions i concerts, tant d'òpera com de sarsuela, amb els cantants fent sovint també de solistes. Entre els seus projectes, destaca el concert de festa major que el cor oferirà a la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona el dijous 1 de novembre, a les 6 de la tarda, amb la soprano Begoña Alberdi com a solista convidada i un programa d'òpera i sarsuela. El cor gironí també participa en la producció de dues sarsueles, La canción del olvido i El dúo de la africana.

Els Amics de l'Òpera de Girona tenen uns cinquanta socis i col·laboren també en les presentacions de les retransmissions d'òpera dels Ocine. Dimecres comença la temporada amb La Traviata, de Verdi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.