cultura

El jaciment arqueològic de L'Alcúdia estrena el Festival de Teatre Clàssic

L'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant representarà “Lisístrata”i “El anzuelo de Fenisa”

La proposta inclou un recorregut per la zona i una degustació amb productes locals preparats a l'estil romà

El primer Festival de Teatre Clàssic de L'Alcudia (jaciment romà d'Elx) s'estrena aquest divendres amb Lisístrata, una obra del dramaturg grec del segle IV aC, Aristòfanes, que ha estat adaptada a l'actualitat pel director de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, Tomàs Mestre.

La iniciativa cultural de la institució alacantina pretén donar a conèixer aquest important jaciment, en què encara s'hi està treballant, alhora que ofereix la possibilitat de gaudir del teatre clàssic en un indret amb la història que transmet L'Alcúdia.

El festival no només oferirà als assistents les representacions, també donarà la possibilitat de conéixer el jaciment i els seus voltants amb un recorregut organitzat per l'Aula de Ciència de la UA i de fer una degustació de productes locals preparats a l'estil romà.

Durant la presentació, Mestre ha destacat que “ens fa molt il·lusió aquesta representació, ja que tanca una gira que va començar al Teatre Romà de Sagunt”. De la seua banda, la directora de Seus de la UA, Carmen Marimón, ha assenyalat que per a la representació d'aquest divendres “hem hagut de duplicar l'aforament degut a l'èxit de la iniciativa per a la que ja tenim 400 seients reservats”.

La segona jornada del Festival tindrà lloc el proper divendres 19 amb El anzuelo de Fenisa, de Lope de Vega i dirigida per Ricardo Arqueros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.