Un total de 110 persones a la Conca de Barberà rebran formació en noves tecnologies aquest trimestre

El Consell Comarcal disposa de tres punts TIC a la comarca, ubicats a Montblanc, al Centre d'Iniciatives Empresarials, a l'Espluga de Francolí i a Santa Coloma de Queralt, on anualment es programen cursos de formació en noves tecnologies.

Aquest mes d'octubre s'han programat nou cursos dirigits a la ciutadania i al sector empresarial. Són un total de 84 persones les que estan gaudint d'aquest pla formatiu, el qual al gener continua i s'amplia amb més cursos i tallers tant per a aquelles persones que ja han iniciat la formació aquest mes d'octubre, de manera que puguin continuar rebent formació fins al mes de juny, com per a aquelles persones que vulguin començar llavors.

El Consell Comarcal també disposa de dues aules mòbils per organitzar diversos cursos i activitats dirigits a tots els públics, per tal de fer arribar les noves tecnologies a les poblacions de la comarca que no disposen de punt TIC.

Aquest trimestre les aules mòbils s'han ubicat a Pira (els dilluns i els dimecres de 5 a 7 de la tarda), on s'ha iniciat el curs d'informàtica de 2n nivell amb un nombrós grup de 10 alumnes.

A Blancafort els més joves cada dimarts a partir de les 5 i fins a les 7 es formaran amb la nova actualització del paquet d'ofimàtica Open Office.org 3.0. A Senan, 9 alumnes s'han introduït en el món de les noves tecnologies amb el curs d'informàtica preliminar.

En total seran 110 persones de la comarca les que rebran formació en noves tecnologies al llarg del trimestre en el pla de formació organitzat pel Consell Comarcal, el qual suposa 362 hores dedicades a formació TIC (tecnologies de la informació i comunicació) amb un cost total d'aproximadament 10.000 euros assumit totalment pel Consell Comarcal dins del projecte Ciutats Digitals.



llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda