Economia

turisme

Boí Taüll s'omple a l'estiu amb el 90% d'ocupació

Les pernoctacions creixen del 52% i les reserves s'enlairen del 71% al complex

L'estació d'esquí i de muntanya de Boí Taüll Resort, situada a la Vall de Boí (Alta Ribagorça), ha acabat la temporada d'estiu amb una ocupació superior al 90%. Les bones xifres han fet possible allargar la temporada d'estiu 30 dies més que l'any passat.

Aquesta alta demanda també ha implicat que aquest estiu hagi estat el primer d'ençà del 2010 en què han obert els sis establiments hotelers del complex de muntanya. Així mateix, l'augment de l'activitat ha permès de contractar 30 persones més que l'estiu anterior. El balanç és positiu en altres aspectes, com l'augment de vora el 52% del nombre de pernoctacions (33.404 en total) respecte a l'any anterior. El nombre de reserves d'habitacions s'ha incrementat de vora el 71% (12.839 en total) i el nombre de comensals de prop del 51%, amb 62.195 àpats servits durant l'estiu.

El perfil dels clients de Boí Taüll Resort és familiar i, en aproximadament el 90% dels casos, procedeix de l'interior. La resta prové de països veïns o propers, sobretot de França, Bèlgica i els Països Baixos.

Aquest bon balanç permet de ser optimistes als gestors del complex per remuntar una situació de crisi. La propietat de Boí Taüll és de la Generalitat d'ençà del 2014.

Joan Perelada, alcalde de la Vall de Boí, ha afirmat que esperen que aquests resultats tinguin continuïtat a l'hivern.

Martí Rafel, director general comercial de Boí Taüll Resort, ha dit que “les bones xifres de la temporada d'estiu evidencien el lideratge del complex com a referent en el turisme de muntanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia