Economia

empresa

recerca i investigació

L'empresa Enprom inverteix més de 2 milions d'euros en R+D

L'empresa Enprom Packaging de Sant Julià de Ramis, dedicada a la fabricació de maquinària per al sector del converting, labeling i packaging (etiquetatge industrial), ha invertit en aquests dos anys més de 2 milions d'euros en innovació. Aquesta iniciativa ha ajudat a convertir Enprom “en una empresa puntera en l'àmbit tecnològic”, ja que ha aconseguit ser, per segon any consecutiu, certificada com a “innovadora” pel Ministeri d'Economia.

Des dels seus inicis, Enprom Packaging ha apostat per la diferenciació destinant inversions importants i permanents en el desenvolupament de noves solucions i productes. Gràcies a això, és present en l'àmbit mundial oferint solucions innovadores per al sector del packaging.

El 2016 va exportar més del 50% de les seves vendes a la Unió Europea, els Estats Units i l'Amèrica Llatina. Al gener també va ser present a la Fira Interplastica 2017 de Moscou.

Continuant amb el seu pla estratègic d'internacionalització, al setembre participarà en la Fira Label Expo 2017 de Brussel·les i en la Label Expo de Xangai al desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia