Economia

economia

El gegant dels productes cosmètics Revlon es declara en fallida

La declaració voluntària de fallida permetrà Revlon la continuïtat de totes les seves operacions mentre tracta de reorganitzar la seva estructura de capital

El gegant de la cosmètica Revlon es va declarar avui en fallida, adduint “problemes de liquiditat” deguts als impactes globals produïts per l’alta inflació, les persistents traves en la cadena mundial de subministraments i les obligacions amb els seus creditors.

La companyia va emetre un comunicat la passada matinada en la qual va anunciar que s’acull voluntàriament al capítol 11 del Tribunal de Fallides del Districte Sud de Nova York.

Segons la cadena CNBC, la companyia tenia el passat 31 de març un deute a llarg termini de 3.310 milions de dòlars, mentre que la seva capitalització de mercat era de 123 milions de dòlars al tancament de la borsa de Wall Street ahir dimecres.

En les hores prèvies a l’obertura del mercat borsari, la companyia va paralitzar les operacions sobre les seves accions, que queien un 4,44% en la seva última cotització.

La declaració de fallida permetrà a Revlon la continuïtat de totes les seves operacions mentre tracta de “reorganitzar la seva estructura de capital i millorar les seves perspectives a llarg termini”.

Si la cort de fallides aprova la declaració, Revlon espera rebre un finançament de 575 milions com a deutor en possessió (“DIP”), la qual cosa li permetrà donar suport a les seves operacions corrents, ja que, segons manté, encara gaudeix d’“un fort suport dels creditors” de la companyia.

La CEO de Revlon, Debra Perelman, va subratllar en el seu comunicat que la companyia es compromet al fet que la seva reestructuració sigui “la més fluida possible per als nostres accionistes, treballadors, clients i venedors”.

Nascuda en 1932, la companyia és una de les més importants del camp de la cosmètica –especialment cosmètica del cabell–, és present en 150 països, ocupa unes 6.000 persones i és propietària de marques icòniques com Elizabeth Arden, Mitchum, Cutex, a més d’algunes associades a personalitats com Britney Spears o Christina Aguilera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona