Economia

TURISME

El castell de Montsoriu rep el visitant 150.000 amb una celebració

Ha estat apadrinada per l’actor Quim Masferrer

El castell de Montsoriu ha rebut el visitant 150.000 aquest dissabte al matí en el marc d’una jornada festiva que ha començat a les deu del matí amb l’emissió en directe d’un programa radiofònica per Ràdio Marina i que s’ha allargat fins a la una del migdia. La recepció, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu, ha anat a càrrec dels dos màxims responsables d’ambdues institucions, Martí Pujals i Albert Sanz. El visitant 150.000 ha rebut la benvinguda del vescomte Bernat de Cabrera i de l’actor Quim Masferrer, veí de Sant Feliu de Buixelleu. A la celebració també hi han assistit persones vinculades amb el castell des de la seva obertura al públic el 2011.

L’acte central de la celebració s’ha fet a les dotze del migdia i ha consistit en l’entrega d’un diploma acreditatiu al visitant 150.000, una estada d’una nit al balneari Vichy Catalan per a dues persones – sopar, dormir, esmorzar i un massatge-, i una foto de rècord d’aquesta efemèride amb les autoritats assistents, el vescomte Bernat de Cabrera i l’actor Quim Masferrer. El visitant que ha estat l’afortunat de ser el número 150.000 del castell pertany a la família Mor Sastre de Cerdanyola del Vallès. Aquesta família va adquirir les entrades telefònicament a mitjans de la setmana passada i era la primera vegada que visitaven Montsoriu.

Durant l’acte, el president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals i el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Albert Sanz, ha fet referència a l’increment de visitants que ha tingut aquest monument els darrers anys. “Sabem que la visita a Montsoriu és molt satisfactòria per enquestes que ens diuen que un de cada dues persones que fa la visita és per recomanació d’altres persones que ja han gaudit del castell o bé són visitants que repeteixen l’experiència amb altres acompanyants”, han dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona