Economia

Yahoo respon amb duresa a l'amenaça de Microsoft

Internet

Microsoft ha declarat la guerra a Yahoo i Yahoo ha decidit plantar-li cara. El consell d'administració del cercador d'internet ha respost -en una carta pública dirigida al conseller delegat de Microsoft, Steve Ballmer- a les amenaces llançades per aquesta companyia durant el cap de setmana.
Dissabte Ballmer va dir a Yahoo que tenia tres setmanes per acceptar la seva oferta de 31 dòlars per acció. Si no ho feia, el gegant informàtic estava disposat a iniciar una operació hostil en tota regla.

En una carta oberta dirigida a Yahoo, el màxim dirigent de Microsoft advertia: "Si no es tanca un acord en aquestes properes setmanes, ens veurem obligats a portar el cas directament als vostres accionistes, cosa que suposaria l'obertura d'un concurs de poders per escollir una junta directiva alternativa". Ahir Yahoo considerava que aquest missatge era "contraproduent i incoherent amb l'objectiu d'aconseguir una transacció amistosa".

Preu massa baix
El portal ho va aprofitar per torna a rebutjar el contingut de l'oferta, ja que considera que infravalora la companyia. Així, la missiva, signada per Jerry Yang, fundador i conseller delegat de Yahoo, i Roy Bostock, president del consell, reitera que, tal com ja van indicar el passat 11 de febrer, el consell de Yahoo no ha canviat de posició respecte a la proposta del gegant informàtic. "Seguim considerant que no és el millor per als interessos de Yahoo i dels seus accionistes", asseguren.

Microsoft ha ofert 28.376 milions per Yahoo però aquest cap de setmana ha afirmat que si no s'arriba a un pacte, podria llançar una oferta no amistosa que abaixaria el valor de tota l'operació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona
ECONOMIA

El Bages assoleix màxims històrics de reputació turística en línia

Manresa

Les tempestes de dissabte deixen danys importants als fruiters del Segrià

Lleida
Salvador Ribas Mas
Consultor intercultural, autor del llibre ‘Directivos sin fronteras’

“Els xocs culturals no tenen cap gràcia quan et jugues el pa”

Barcelona
ECONOMIA

Al Maresme, el lloguer s’endú el 50% dels ingressos de les famílies

Mataró

Basetis, la tecnològica que ha prescindit del director general

Barcelona

Proton porta la innovació en fotovoltaica a Aràbia

Barberà del Vallès

El Patronat de la Politècnica celebra el 50è aniversari

GIRONA