Economia
Els guardons Montsià&Innova premien tres iniciatives agràries i ramaderes per la seva expansió empresarial i innovació productiva
TERRES DE L'EBRE
La fusió de cinc cooperatives olivareres de les comarques del Baix Ebre i el Montsià; el projecte d'automatització d'una instal·lació d'engreix per a 2.000 porcs d'un jove ramader; i la producció d'oli procedent de varietats autòctones i ecològic, han estat les tres iniciatives guardonades amb el premi Montsià&Innova 2007, que es va donar a conèixer aquest dimecres a la nit en un sopar a Santa Bàrbara.
Els guardons han estat lliurats, en aquesta tercera edició, pel Director General de Desenvolupament Rural, del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Jordi Bertran, i pel president del Consell comarcal del Montsià, Alfons Montserrat.
Els guardons han estat lliurats, en aquesta tercera edició, pel Director General de Desenvolupament Rural, del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Jordi Bertran, i pel president del Consell comarcal del Montsià, Alfons Montserrat.
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.