Economia

Castells exigeix al govern espanyol que treballi per aconseguir l'acord i que deixi de donar-lo per fet

Economia

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, ha estat aquest dimecres contundent quan ha manifestat que prefereix que el govern espanyol "treballi més perquè estigui fet" l'acord en finançament i "no per anar dient que aquest ja està fet".

El PSC porta a terme aquest dimecres la jornada Fer front a la crisi: per un nou model de competitivitat, que organitza la Secretaria d'Economia dels socialistes catalans. El conseller i dirigent del PSC Antoni Castells ha declarat que "cal treballar per arribar a l'acord, com calia fa tres mesos, com calia fa sis mesos i com caldrà quan en faci nou i més temps". "Els emplaço a fer-ho de veritat i a deixar de fer declaracions", ha indicat.

Com ja ho ha fet en altres ocasions, Castells ha admès que la negociació està millor que fa nou mesos. "Hi ha hagut converses que han permès acostar posicions", ha explicat, tot i que ha afegit que s'ha de "treballar a fons per a l'acord".

Castells ha declarat que el PSC està treballant per un bon acord i ha assegurat que s'està en temps de negociació. "Treballem perquè hi hagi un bon acord i hi ha qui negocia per explotar el conflicte i la discrepància i per treure rendibilitat a la discrepància", ha afirmat.

El conseller també ha criticat Mas "per reclamar unitat i, en temps de negociació, dir que hi haurà un mal acord i que s'hi oposarà".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.