Economia

Caixa Manresa, quarta entitat en captació de fons de pensions

El patrimoni que mou la gestora de l'entitat del Bages puja un 21,5% fins al juny

La gestora de fons d'inversió de Caixa Manresa, Caixa Manresa Inversió, s'ha situat com la quarta gestora de tot l'Estat en captació de fons en el primer semestre de l'any, segons dades de l'associació d'entitats d'inversió, Inverco. A més, Caixa Manresa Inversió ha estat la tercera entre les gestores adscrites a entitats financeres, amb un total de 164 milions d'euros captats entre gener i juny d'aquest any.

El patrimoni gestionat per la caixa catalana en els primers sis mesos de l'any ha crescut un 21,5%, mentre la mitjana del sector, en un període en el qual el patrimoni acostuma a anar a la baixa, ha estat un -4,5%. Caixa Manresa Inversió ha pogut esquivar aquest descens, segons ha informat, gràcies al fet que ha estat "especialment activa en la creació i comercialització de nous productes". L'entitat destaca l'"esforç" que ha realitzat per oferir fons competitius. En concret, la gestora ha llançat al mercat un nou producte cada deu dies fins al juny.

A banda de la varietat de productes per adaptar-se a les necessitats dels clients, el que fa atractius els fons de pensions és la rendibilitat. La caixa del Bages destaca que els fons, tant de renda fixa com variable, han tingut uns "excel·lents resultats", especialment el Fons Borsa, Euroborsa, Mundiborsa, Manresa Creixement i Manresa Valor. Els dos primers fins i tot encapçalen alguns rànquings de renda variable, com el que realitza Inverco.

Una vintena
Caixa Manresa Inversió gestiona actualment una vintena de fons d'inversió i dotze societats d'inversió col·lectiva (Sicav), que comprenen totes les modalitats, des de fons monetaris, renda fixa, renda fixa privada, mixtos, variables europeus i globals, així com fons de gestió dinàmica i fons garantits.

L'entitat destaca que "els seus clients de fons d'inversió compten amb un bon assessorament sempre a la seva disposició, ofert tant des de la xarxa d'oficines com a través dels gestors de banca privada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Més d’un milió de creueristes desembarquen a Barcelona de gener a maig

Barcelona
economia

Bones perspectives del sector turístic de Lleida per aquest estiu

Lleida
Unió Europea

L’Eurostat confirma l’alça de la inflació a la zona euro fins al 2,6% al maig

Barcelona

Ecosol va contractar 126 persones en risc d’exclusió social durant el 2023

GIRONA
economia

El Vendrell ressalta la fortalesa del seu comerç de proximitat

El Vendrell

Visen un 30% més de projectes fotovoltaics a la demarcació el 2023

GIRONA
Economia

CCOO crida a fer vaga a la Copa Amèrica pels expedients a empleats del Port Olímpic

Barcelona
Economia

Destinen 1,7 milions a contractar més personal de suport als temporers de Lleida

Lleida
Economia

Damm tanca el 2023 amb 130 milions de benefici, un 28% més que l’any anterior

barcelona