Economia

ERC creu que contraposar consultes amb sortida de la crisi denota una mirada "curta i parcial" de la realitat catalana

Anna Simó presenta una campanya per demanar el vot immigrant el 28-F

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha considerat aquest dimarts que voler contraposar la feina que cal fer per sortir de la crisi als esforços per a l'organització de les consultes independentistes demostra una mirada "molt curta i parcial de la realitat" del país. Ho ha dit en clara referència, entre altres, al PSC, que ha respost a les consultes independentistes organitzades per la societat civil alertant que ara la prioritat és sortir de la crisi i no els referèndums sobiranistes.

ERC ha presentat una campanya per demanar el vot dels 35.000  immigrants que aquest 28 de febrer podran participar en les consultes independentistes que se celebren a una vuitantena de municipis catalans. Es tracta d'un tríptic editat en vuit de les 200 llengües que es parlen a Catalunya.

En l'acte de presentació de la campanya, el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària de la Generalitat, David Minoves, ha contraposat l'Espanya que "tanca les portes" a la participació dels immigrants a l'independentisme, que els hi obre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.