Economia

Puigcercós adverteix que el TC és el passat i situa les consultes en el present i el futur

El president d'ERC ha exemplificat l'unitat de Catalunya per les consultes amb els militants d'ERC i de CiU

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha advertit que el Tribunal Constitucional és el "passat" i que les consultes són el "present" i el "futur" del país i de les persones que s'han mobilitzat per la independència de Catalunya.

Puigcercós ha demanat de nou a CiU, PSC i ICV que "preguin nota" dels resultats de les consultes ja que "quan hi ha objectius comuns es pot treballar de forma conjunta". A més, ha exemplificat l'unitat de Catalunya per les consultes amb els militants d'ERC i de CiU. Ha dit que, durant molt de temps, "hem tingut i tenim diferències perquè som dos partits diferents però que, quan hi ha una causa comuna, la gent d'ERC i de CiU poden treballar junts. I si no hi ha causa no". Per a Puigcercós amb les consultes "s'han refet ponts de diàleg que s'havien trencat".

El president d'ERC ha demanat als que consideren que és un possible un acord a partir de l'Estatut actual que "reflexionin" al llarg del dia d'avui. Puigcercós ha fet aquestes declaracions a Manresa on ha acompanyat a votar al conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, el manresà Josep Huguet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.