Economia

Mato (PP) demana la intervenció del Fiscal per evitar les votacions

La dirigent popular ha instat el govern espanyol a "explicar què és el que s'està fent sobre això"

La vicesecretària d'organització i electoral del Partit Popular (PP), Ana Mato, ha demanat aquest diumenge la intervenció del Fiscal General de l'Estat per evitar la celebració de les consultes sobiranistes que durant aquest cap de setmana tenen lloc en diversos municipis de Catalunya i ha instat el govern espanyol a "explicar què és el que s'està fent sobre això".

En declaracions als mitjans al final de la Marató de Madrid, la dirigent popular ha qualificat de "disbarat" aquestes crides a les urnes per votar sobre la independència i ha assegurat que una prova n'és la presència d'"observadors de Batasuna".

Al seu parer, aquestes consultes "no van enlloc i no tenen cap tipus de valor". Per això, ha instat la Fiscalia i l'executiu a intervenir davant d'aquests esdeveniments, que arriben una setmana després que el ple del Tribunal Constitucional (TC) rebutgés per sis vots a quatre el cinquè esborrany sobre l'Estatut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.