Economia

Ple als tastets del celler Empordàlia de Vilajuïga

Més de 300 persones han assistit aquest estiu a l'activitat Tasta Empordà, que ha ofert degustacions i maridatges al celler Empordàlia de Vilajuïga tots els caps de setmana. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer els productes dels artesans que formen part de L'Empordà a taula, a càrrec dels mateixos productors, a través del nou espai gastronòmic que ha obert el celler. Segons ha informat la cooperativa Empordàlia, l'acceptació del públic ha superat les expectatives i, fins i tot, algunes reserves han quedat en llista d'espera per a una pròxima edició.

A través dels diversos tastos, els participants han pogut descobrir maridatges entre productes empordanesos, com el de l'anxova de l'Escala i el vi Sinols Criança 2007, o el de l'arròs a banda amb calamar i el Sinols Blanc 2009, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu