Economia

Caja Castilla-La Mancha dobla la disposició d'efectiu per atendre els clients que vulguin retirar els estalvis avui

Amb l'objectiu que no s'escampi l'alarma entre els clients de Caja Castilla La Mancha, que ahir s'assabentaven pels mitjans de comunicació que l'entitat manxega ha estat intervinguda pel Banc d'Espanya, la subdirecció general ha donat instruccions als seus treballadors perquè no posin cap entrebanc als clients que vulguin retirar de manera immediata els seus estalvis.

Segons han explicat fonts internes a l'AVUI.CAT, “CCM ha autoritzat els directors d'oficina a sol·licitar fins a dos serveis d'entrega d'efectiu durant el dia d'avui, quan l'habitual en una jornada qualsevol és que una entitat rebi un enviament a primera hora del matí, i sempre sota petició prèvia”.

En el correu electrònic que van rebre tots els empleats ahir cap a les 21.30h es demanava que fessin el possible per transmetre seguretat als clients i els anunciava que s'havia planificat un enviament de diners per a les 11h a totes les oficines. No es descarta que aquesta tarda obrin les oficines ubicades a Castella-la Manxa per atendre els clients.

“Si un client demana ara mateix 30.000 euros, els ha de tenir avui mateix. Si el féssim esperar a demà, probablement generaríem més alarma perquè pensaria que els diners no estan disponibles o que ja els pot donar per perduts”, explica un director d'oficina de Barcelona.

Els treballadors van conèixer la notícia de la intervenció a través dels mitjans de comunicació. La darrera informació que els havia proporcionat la direcció de l'entitat és que el proper 15 d'abril es prendria una decisió final sobre l'hipotètic procés de fusió amb l'andalusa Unicaja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.